De ultieme gids naar re-intergratie amsterdam

Wegens kunstenaars uit al die disciplines en experts uit een culturele sector heeft Kunstenaars&CO re-integratietrajecten aan.

De begeleiding bij FOCUS kan zijn individueel, doch u dan ook kunt tevens deelnemen met groepsactiviteiten Ieder pad is op maat ingevuld, via uzelf, samen met uw vaste adviseur.

Coachen is ons voornaamste instrument, een methode waarna wij dat verrichten vormt het onderscheidend. We werken niet met ons standaardpakket.

Kunstenaars&CO kan zijn ook niet alleen via dit UWV aangemerkt als goedgekeurd re-integratiebedrijf, maar bezit verder heel wat kennis betreffende een kunstsector en een beroepspraktijk van kunstenaars.

Op een lange tijdlimiet gaat een instroom over een andere spelers bijdragen tot ons wijziging in een structuur met dit klantenbestand over een gemeente: een andere spelers bezit gemiddeld vollere/ernstigere arbeidsbeperkingen vervolgens een voormalige WWB-spelers.

Heb jouw concrete ideeën over je terugkeer tot een arbeidsmarkt? Jouw persoonlijke mobiliteitscoach van USG Restart ondersteunt jouw bovendien. Je krijgt advies bij het opstellen aangaande een trajectplan en je is juist voorbereid op sollicitatiegesprekken.

·          Heb je behoefte aan persoonlijke en handige service bij het opzetten van jouw persoonlijk onderneming, in al zijn facetten?

Sinds 2004 ben je gevestigd als alleen re-integratie- en loopbaanbegeleider en psychosociaal therapeut in een Jordaan. Je heb met name ervaring en affiniteit met personen die teneinde psychische redenen uit dit arbeidsproces bestaan geraakt.

Als jouw vanwege Xynthesis kiest, ga je voor een persoonlijke en daadkrachtige aanpak. Persoonlijk omdat ontslag meemaken en het uitkijken tot een nieuwe baan read more persoonlijk ingrijpen en onze coaching expliciet werkt in aanraking, in veiligheid en hoop.

Daarnaast verzorgt De Kunstcoach workshops gericht op specifieke aspecten van de beroepspraktijk met de kunstenaar zoals autonoom ondernemen, belastingen en btw ofwel netwerken, solliciteren en acquisitie. Je kunt jouw verder bijscholen tot trainingsacteur ofwel communty artist bij De Kunstcoach.

Middels handige training zal de cliënt juiste werk. Daar zijn voldoende mogelijkheden en assortiment voor werk. Met belang kan zijn de match en cultuur met het evenement en rekening houdend met ons passende werkkring voor cliënt.

U wilt nauwelijks eindeloze trainingen maar direct aan de slag? Misschien is de Computerloods dan de geschikte locatie vanwege U!

Andere media bezit ons tevens de mogelijkheid geboden de services te herstellen. Onze coaches hebben online instrumenten ter beschikking wegens dit maken aangaande vaardigheden, personal branding en netwerken die jou verder helpen teneinde je te onderscheiden in een concurrerende arbeidsmarkt.

De jongeren geraken aangemeld via dit Jongerenloket. Zij volgen tijdens 6 maanden een trainingsprogramma bij Sagènn teneinde onderwijsfit te worden en persoonlijke doelen en ambities te bereiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *